понеділок, 30 січня 2017 р.

З тактичною медициною тепер "на ти"

Протягом двох місяців учителі предмету "Захист Вітчизни" м. Рівного під керівництвом досвідчених фахівців громадської організації "РІВНЕ-ТАКМЕД" оволодівали премудростями тактичної медицини, іншими словами - навчались рятувати поранених побратимів на полі бою. 20-ть годин тривав курс підготовки за програмою ТССС (Tactical Combat Casualty Care) і ось, накінець, наступив заключний етап  - дії в польових умовах. Треба сказати, що не просто було застосовувати теоретичні знання в умовах, наближених до бойових. Але ми справились і в результаті не лише отримали відповідні сертифікати,  а, що найважливіше, - ми навчились надавати необхідну допомогу пораненим на полі бою і тепер будемо передавати свої знання та вміння нашим учням.










2 коментарі:

  1. Сергію Борисовичу радий,що Ваші знання доповнились такими необхідними навичками.Цікавлюсь матеріалами Вашого блогу. Чекаю нових матеріалів. Успіхів у нашій роботі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Григорію Петровичу, дякую за хороші слова. Я теж цікавлюсь вашим блогом і знаходжу в ньому багато цікавого. З найкращими побажаннями успіху у всіх ваших справах.

      Видалити